Oikeudenkäynnit

Rikoksen uhri

Asianomistajana rikosasiassa? Yksityisoikeudelliset vaatimukset? Lakimiehemme tarjoavat asianajopalvelut rikosprosessin eri vaiheissa. Otamme palvelussamme huomioon tilanteesi kokonaisuudessaan ja pyrimme siihen, että oikeudenkäynti sinulle on mahdollisimman sujuva ja stressitön.


Lue Lisää

Rikosasiassa vastaajana

Vastaajana rikosasiassa? Vaaditaanko sinulta korvauksia? Lakimiehemme tarjoavat asianajopalvelut rikosprosessin eri vaiheissa. Otamme palvelussamme huomioon tilanteesi kokonaisuudessaan ja varmistamme että oikeuskäsittely on oikeudenmukainen.


Lue Lisää

Riita-asiat

Riita-asiassa lakimieheen kannattaa ottaa yhteyttä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Hyvä lakimies säästää sekä aikaa että rahaa. Lakimiehen avustuksella asiat saadaan usein sovittua jo ennen asian etenemistä oikeudenkäyntiin. Tavoitteenamme on aina asiakkaan kannalta paras mahdollinen lopputulos.


Lue Lisää

Asuntokauppa

Asuntokauppaan voi soveltua maakaari tai asuntokauppalaki. Asunto- ja kiinteistökaupoissa ilmenneet virheet ja riitaiset asiat saattavat tuottaa huomattavaa päänvaivaa. Anna asiasi ammattilaisen käsiin, huolehdimme oikeuksistasi oikeudenkäynnissä ja sovittelussa.


Lue Lisää

Työsuhdeasiat

Työsopimus on syytä laatia huolella, noudattaen lakia ja työehtosopimuksia. Työsuhteen päättyminen saattaa silti johtaa vaatimusten esittämiseen tai korvauksiin. Meiltä saat ammattilainen avuksi työsopimusta koskevan riidan selvittämiseen samoin kuin työsopimuksen laatimiseen ja kehittämiseen.


Lue Lisää

Kuluttajansuoja

Kuluttajana sinulla on erityisiä oikeuksia suhteessa elinkeinonharjoittajaan. Kuluttajansuojalaki suojelee heikommassa asemassa olevaa kuluttajaa. Kuluttajien oikeuksia valvoo muun muassa kuluttajariitalautakunta. Kysy kuluttajanoikeuksista ammattilaiselta.


Lue Lisää